За Нас

Постоењето на Bio Habit би бил невозможен без нашата љубов и пасија кон природата. Ние ги сакаме луксузните 100% природни и органски сертифицирани производи и брендови кои не ја повредуваат природата. Нашата мисија е истата љубов да Ви ја пренесеме и вам и на светот кој што го споделуваме, создавајќи култура за органаска убавина и здравје.

Дали за Вас или за вашите најмили, природната убавина започнува тука!

За почеток Ви ги претставуваме француските брендови GamARde – 100% природна и органска сертифицирана дермокозметика, Sharini -100% природни и органски, рачно изработени парфеми, Phyt’s – 100% природна и органска сертифицирана декоративна козметика... наскоро нови...