Новости

Биодевојка рецензија на Phyts Organic Makeup кармини и ајлаjнер

Шминката е одраз на секоја девојка и жена и преку неа го изразуваме не само личниот стил туку и моменталното расположение.

Биодевојка проба за Вас: Органски дезодоранс и рол он на Gamarde

Деодорансите ги нанесуваме на многу чувствителен дел од нашето тело, каде се преплетуваат голем број на жлезди, затоа е важно да одбереме деодоранс кој ја негува нашата кожа, и пред се е сигурен за нашето здравје.

Sharini Parfums Naturels - Луксузни парфеми во склад со природата

Парфемите Sharini не претставуваат само миризлива течност затворена во шишенце, во нив се крие дел од душата на нивниот креатор Николас кој секој парфем посебно рачно го изработува по стари методи и комплетно без никакви синтетички состојки или хемикалии.

Рецензија на крем пудра за лице на органската марка PHYT'S

Течната пудра Phyt's претставува еден вид на емулзија масло во вода, има хидратантна моќ, кожата брзо го впива и ја остава мека и мазна.

БИОХАБИТ