Кармин за усни Кадифена слива

Кармини
4,1 g туба

Како врв на симболот на женственоста, овие кармини елегантно ги нагласуваат вашите усни и прават да се чуствувате удобно. Нивната мека текстура која се топи, збогатена со антиосидантивното дејство на  витаминот Е и многуте хранливи активни состојки, нудат вистинска нега на вашите усни. Миријада на неодоливи бои, од природни до софистицирани, сите достапни за Вас.

Начин на употреба:

Нанесете го Вашиот кармин на средина на усните, влечејќи ја бојата нанадвор.

Sunflower*, Jojoba*, Beeswax* wax, Carnauba* wax, Candelilla wax, Pearly particles of mineral extraction, Plant-derived tocopherol

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 900 630 MKD

Количина

БИОХАБИТ