Кармин за усни Сатенска розе

Кармини
4,1 g туба

Како врв на симболот на женственоста, овие кармини елегантно ги нагласуваат вашите усни и прават да се чуствувате удобно. Нивната мека текстура која се топи, збогатена со антиосидантивното дејство на  витаминот Е и многуте хранливи активни состојки, нудат вистинска нега на вашите усни. Миријада на неодоливи бои, од природни до софистицирани, сите достапни за Вас.

Начин на употреба

Нанесете го Вашиот кармин на средина на усните, влечејќи ја бојата нанадвор.

Sunflower*, Jojoba*, Beeswax* wax, Carnauba* wax, Candelilla wax, Pearly particles of mineral extraction, Plant-derived tocopherol

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 900 630 MKD

Количина

БИОХАБИТ