Молив за усни - Беж

Молив за усни

Контура со мек врв на моливот за совршени и дефинирани усни. Неговата формула е специјално дизајнирана за педантно нанесување спречувајќи го карминот да се троши.

Начин на употреба:

Оцртајте ја усната со дискретен, елегантен допир почнувајќи од лакот на горната усна движејќи се кон аглите на усната за да ги поврзете линиите. Повторете на долната усна. За зголемен обем нежно обојте ја областа на внатрешноста на усната.

Castor*, Sunflower*, Candelilla wax*, Beeswax*, Shea butter*, Tocopherol, Bisabolol

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 500 350 MKD

Количина

БИОХАБИТ