Туш за очи - Црн

Туш за очи
3,5 мл

Овој незаменлив туш за очи е вистинска алатка за калиграфија, педантно ги нагласува вашите очи во темно црна боја за посилен интезитет и им дава длабочина ва вашите очи. Фина , поприлично нежна четка, за безгрешна линија која варира од тенка до дебела.

Начин на употреба:

Следете ја формата на окото и лизгајте со туш четката од надворешниот агол на окото до средината на очниот капак со еден потег, насочувајќи што поблиску до линијата на трепките. Потоа почнувајќи од надворешниот агол, следете ја линијата на трепките наназад за да ја комплетирате линијата.

Sesame oil*, Vegetable-derived polyglycerides, Natural resin and gum, Natural pigments of mineral extraction, Plant-derived tocopherol

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 980 686 MKD

Количина

БИОХАБИТ