Молив за очи - Црн маѓепсувачки

Молив за очи

Клуч за далеку пософистиран изглед...Дизајниран да ја почитува деликатната очна контурна линија, креонот нуди мазен врв за кремаста линија благодарејќи на 100% природна текстура богата со растителни путери, меки восоци и масла. Можете едноставно да нацртате и беспрекорна линија со еден потег. Можете да создадете бесконачно многу вариации за make-up ефекти со три различни длабоки и гламурозни нианси, за шармантен, магепсан, мистериозен поглед, да   задржува внимание, хипнотизира или едноставно да стане неодолив. Може да се користи како линија за очи или како црна сенка за очи.

Начин на употреба

Исцртајте контура на окото до крај на трепавиците. Започнете од надворешниот агол: применете 2/3 должина на горниот капак и за половина од  должина на долниот капак. Потоа пополека вклопете во линија, особено на долниот капак, кој мора да биде помал од врвот. Се користи како линија или црна сенка за очи.

Castor*, Sunflower*, Candelilla wax*, Beeswax*, Shea butter*, Tocopherol, Bisabolol

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 500 350 MKD

Количина

БИОХАБИТ