Компактно руменило за образ - Праска

Руменила за образ

Мазно и лесно руменило за појачан тен и усвитени јаболчници. Вашите карактеристики се обликувани а јаболкниците се извајани  преку две хармонични нианси : Розе и Праска за образи за бакнување.

Утврдете го обликот на вашите јаболкници користејќи ја четката за руменило .

Pigments of mineral extraction, Pearly particles of mineral extraction, Rice powder*, Talc of mineral extraction

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 800 560 MKD

Количина

БИОХАБИТ