Пудра во прав

Пудра во прав
12 г

Оваа многу фина и лесна пудра ве поканува во светот на суптилната козметика. Ја матира, изедначува и комплетира вашата шминка. Нагласете го вашиот тен, без разлика на бојата на вашата кожа, едноставно и нежно за кадифен и природен финиш.

Начин на употреба:

Со помош на Кабyки четката нанесете од пудрата во прав на целото лице и врат, нагласувајќи го вашиот тен со природен и дамски изглед.

Rice powder*, Talc of mineral extraction, Corn starch*

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 1000 700 MKD

Количина

БИОХАБИТ