Четка за сенка за очи

Аксесоари
0

Сакате да станете вистински уметник и да направите беспрекорна шминка? Ова е основната алатка која мора да ја поседувате за прилагоден изглед. Нејзините округли влакна собираат и деликатно го прашат прашакот на вашите очни капаци.

 

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 250 175 MKD

Количина

БИОХАБИТ