Кабуки четка за пудра во прав

Аксесоари
0

Незаменлива алатка за да ги нанесете вашите прашкасти и компактни пудри. Бладодарејќи на свод формата , густина и квалитетот на нејзините цврсти и ултра меки влакна, таа собира максимум пигменти за меки и еднакви аспекти. Нанесете на лицето со мали и кружни движења.

 

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 1000 700 MKD

Количина

БИОХАБИТ