Четка за руменило

Аксесоари
0

Косата форама е за да ги моделира образите и да ги нацрта вашите јаболкници како прфесионалец. Нејзините природни влакна од коза и пони, ќе ја положи  пудрата нежно. Нанесувајте од долниот дел на јаболкницата кон нагоре.

Сертифицирана француска органска декоративна козметика

Phyt’s Органска шминка создаде високо квалитени произвоиди кои ја почитуваат вашата кожа и животна околина. Тие се првата компанија која е целосно органски сертифицирана и нуди целосен асортиман на производи од природно потекло.

Phyt’s Organic Makeup France ги надминуваат минималните стандарди и секогаш се стремат за што е можно повеќе активни состојќи од органско потекло.

  • Путер, восок и масло од растително потекло
  • Растителен витамин Е
  • Екстракти од Органски растенија и есенцијални масла
  • Минерални пигменти за палета на природни бои

Phyt’s Органска шминка ви нуди широка палета на нијанси за безброј makeup комбинации.

  • 500 350 MKD

Количина

БИОХАБИТ